2020-03-10 08:20:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Képtelen tárgyilagosan szemlélni az eseményeket

Napi horoszkóp március 10-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha éppen nincs partnere, most találhat valakit, aki nemcsak izgalmasnak, de hosszú távon is jó társnak ígérkezik. Jó nap ez a mai nap arra is, hogy kimozduljon és szórakozni menjen a barátaival.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Annyi új ötlete támad, hogy nem is tud mihez kezdeni vele, kreativitását leginkább a hivatásában tudná felhasználni. Ma bármilyen új dologba kezd, az sikerrel kecsegteti.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A karrierjében ma több konstelláció is segíti, végre haladhat a dolgaival, itt az ideje, hogy elővegye azokat a témákat, melyek elakadtak korábban.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma délben jegyet vált, és a Mérleg jegyében járva a családi életet teszi hangsúlyossá. Kedves és barátságos hangnemet megütve most minden problémát el tud simítani, ebben besegít önnek a Nap és a Jupiter boldogságot hozó fényszöge is.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az anyagi, üzleti növekedés, amelyet most megtapasztal, nemcsak a jó szerencséjének köszönhető, hanem a kitartó munkájának és optimista életszemléletének is. A most elkezdett projektek sikeresek lesznek.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a második sorsterületéről fényszöget vet a Szaturnuszra, mindenféle gazdasági ügyek tárgyalására megfelelő időpont a mai. Pénzét befektetheti, főleg ingatlan adás-vétele hozhatja a legnagyobb hasznot.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma délben belép az ön jegyébe: ma képes lesz másoknak érzelmi támogatást nyújtani, vagy éppen ön vágyakozhat erre, és ezt meg is kapja. Ugyanakkor képtelen tárgyilagosan szemlélni az eseményeket, ne is erőltesse a gyakorlati dolgokat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Engedje szabadjára az energiáit, és végezzen valamilyen kedvére való fizikai tevékenységet. Kedvező ez a nap arra is, hogy új feladatok elvégzésébe kezdjen, melyekért hosszú távon elismeréseket kaphat.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most nincs itt az ideje annak, hogy magányos farkast játsszon, együtt kell működnie a többiekkel. Az energiáit úgy tudja a legjobban hasznosítani, és a céljait úgy tudja a legjobban szolgálni, ha csapatban dolgozik.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz és a Hold fényszöge nagyon kedvezően hat bármilyen üzleti lehetőségre, főleg ha az ingatlannal kapcsolatos. Ennek a konstellációnak a másik előnye, hogy egyensúlyt tud teremteni munkája és családi élete között.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Elég karizmával rendelkezik ahhoz, hogy bárkit bármiről meggyőzzön, főleg akkor, ha igaza van. A tudálékosságnak viszont még a látszatát is el kellene kerülnie…
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sok szerencsét és boldogságot hoznak ma önnek a bolygók. Az új projektek elindításához a Jupiter megadja a lehetőséget. Minden simán fog menni, még akkor is, ha meg kell küzdenie néhány nehézséggel. Jó alkalom adódik arra, hogy jogvitáit akár peres, akár peren kívüli úton rendezze.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: